Απόφραξη κάθετη κουζίνας με κόστος 35€

Αποφράξεις από 20€ έως 40€

Αποφράξεις Ωροπός

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

  • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
  • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
  • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
  • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
  • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
  • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
  • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
  • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
  • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
  • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
  • Έλεγχος με κάμερα: 50€
  • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€
  • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
  • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
  • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
  • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
  • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
  • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
  • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
  • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
  • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
  • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
  • Έλεγχος με κάμερα: 50€
  • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€

Άμεση Εξυπηρέτηση

Επεμβένουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είμαστε οι Καλύτεροι

Ο μεγαλύτερος στόλος οχημάτων στην Αττική με το πιο καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Χαμηλό Κόστος

Διαθέτουμε σταθερά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Απόφραξη Κάθετη Κουζίνας από Αποφράξεις Αντωνίου

Απόφραξη Κάθετη Κουζίνας Αθήνα

Οι κάθετες αποχετεύσεις της κουζίνας συνήθως φράζουν από απορρίμματα, δημιουργώντας υπερχειλίσεις στους νεροχύτες, με λάδια, λίπη, φλούδες πατάτας, κελύφη αυγών και κατακάθια καφέ να αποτελούν την πλειοψηφία αυτών.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, καθώς μια εμπλοκή σε μία αποχέτευση μπορεί να επηρεάσει και τις υπόλοιπες.

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη Κάθετη Κουζίνας

 

 

Η απόφραξη κάθετη κουζίνας, μπορεί να μην ακούγεται τόσο σοβαρή σαν βλάβη, αλλά συνήθως εντοπίζεται βαθιά στις σωληνώσεις της κουζίνας σας. Με την απόφραξη κάθετη κουζίνας λύνετε το όποιο πρόβλημα μπορεί να έχει παρουσιαστεί στο σύστημα των σωληνώσεων σας.

 

 

Αποφράξεις Αντωνίου για απόφραξη κάθετη κουζίνας

 

 

Στην εταιρίας μας Αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα που είναι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε το κάθε σας πρόβλημα. Ο συνδυασμός των μηχανημάτων και του προσωπικού μας που έχει 30 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα που παρουσιάζουν οι σωληνώσεις σας.

 

 

Η κουζίνας σας μπορεί να μπλοκάρει για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως την συσσώρευση τροφών και λιπών, αλλά και άλλων αντικειμένων. Όταν αυτά τα αντικείμενα βουλώνουν τις σωληνώσεις σας η απόφραξη κάθετη κουζίνας είναι η υπηρεσία που χρειάζεται για να την επαναφέρετε στην σωστή της λειτουργεία.

 

 

Για αυτό τον λόγο ο ένοικος ή ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή μιας πολυτοκίας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην κάνει παρατεταμένη ρίψη αντικειμένων στις σωληνώσεις. Αυτό μπορεί να ακούγεται σε μερικούς δύσκολο, καθώς μερικές φορές γίνετε και ασυναίσθητα. Όμως με την υπηρεσία απόφραξη κάθετη κουζίνας οι σωληνώσεις καθαρίζονται και μπορείτε να γυρίσετε πίσω στην καθημερινότητα σας χωρίς πρόβλημα.

 

 

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιήσω απόφραξη κάθετη κουζίνας;

 

 

Η υπηρεσία της απόφραξης κάθετη κουζίνας, πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν τεχνικό, όταν ο ένοικος διαπιστώσει πως τα νερά δεν αποστραγγίζονται με ταχύ ρυθμό, λιμνάζουν ή και σε πολλές περιπτώσεις αναδύονται άσχημες οσμές από το σιφόνι της κουζίνας.

 

 

Οι δυσάρεστες οσμές είναι από τις κύριες ενδείξεις που αναδεικνύουν πως στην αποχέτευση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου έχουν αναπτυχθεί βακτήρια. Αυτό δείχνει πως κάπου η ροή του νερού στις σωληνώσεις έχει ανακοπεί με αποτέλεσμα το υπόλοιπο δίκτυο του κτιρίου να έχει και αυτό μεγάλες πιθανότητες να έχει προβλήματα.

 

 

Με την απόφραξη κάθετη κουζίνας το πρόβλημα σας λύνεται εύκολα, γρήγορα, απλά και γυρνάτε πίσω στην καθημερινότητα σας. Πείτε πλέον όχι στις κακές οσμές και στα λιμνάζοντα νερά.

 

 

Μπορώ να κάνω χρήση χημικών και να το λύσω μόνος μου;

 

 

Η απλή μονολεκτική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι όχι. Ο λόγος είναι όμως πολύ σοβαρός, καθώς η χρήση και δει η παρατεταμένη χρήση δεν επιλύει το πρόβλημα. Αντιθέτως, το πολλαπλασιάζει, καθώς καταστρέφονται οι σωληνώσεις με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Στην εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτουμε έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, σε συνάρτηση με τα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα και φορτηγά, μπορούν να σας προσφέρουν τις άριστες υπηρεσίες που αναζητάτε. Έτσι, ο συνδυασμός της γνώσης και του εξοπλισμούς προσφέρει απόφραξη κάθετη κουζίνας, άμεσα, άριστα και φθηνά.

 

 

Αποφράξεις Αντωνίου με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό

 

 

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τελευταίας τεχνολογίας τηλεφωνικό κέντρο που διαθέτουμε, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, 366 ημέρες το δίσεκτο έτος, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές αλλά και αργίες. Με μία κλήση για απόφραξη κάθετη κουζίνας, ένας έμπειρος τεχνικός μας θα μεταβεί στον χώρο σας άμεσα για να επιληφθεί του θέματος και με την χρήση των σωστών αποφρακτικών μέσων να λύσει το πρόβλημα που ταλανίζει εσάς και τις σωληνώσεις σας.

 

 

Έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διάγνωση με κάμερα, ένα από τα όπλα που έχουμε στην φαρέτρα μας για την αντιμετώπιση και διάγνωση των προβλημάτων σας στο δίκτυο των σωληνώσεων σας. Έτσι επέμβαση μας είναι άμεση χωρίς να πραγματοποιούμε σκαψίματα στον χώρο σας.

 

 

Τι είναι η απόφραξη κάθετη κουζίνας;

 

 

Κατά την απόφραξη κάθετη κουζίνας, διενεργείται εργασία στο κομμάτι των σωληνώσεων τις κουζίνας που είναι κάθετο. Κάθε νεροχύτης, συνδέεται με ένα κεντρικό αγωγό που ενώνεται και καταλήγει εκτός κτιρίου.

 

 

Θα έχετε παρατηρήσει σε πολλά σπίτια αγωγούς κάθετους που έχουν κατεύθυνση προς τα κάτω και είναι στα εξωτερικά τοιχώματα της οικίας ή της πολυκατοικίας ή ένας κτιρίου γενικώς. Αυτή η σωλήνα είναι που συγκεντρώνει και διώχνει τα νερά εκτός κτηρίου. Ο όγκος του νερού που καθημερινά δέχονται αυτές οι σωληνώσεις κάθε μέρα είναι μεγάλος με αποτέλεσμα να δέχεται μεγαλύτερη χρήση και φθορά.

 

 

Με την απόφραξη κάθετη κουζίνας διασφαλίζεται η άρτια λειτουργεία του συστήματος, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα προβλήματα που μπορεί να έχετε στις σωληνώσεις του δικτύου σας.

 

 

Αποφράξεις Αντωνίου για καθαρισμό σιφονιού

 

 

Θα σας έχει τύχει πολλές να χρειαστεί να καθαρίσετε αντικείμενα που έχουν πάνω τους στερεά αντικείμενα, όπως χώμα και άλλα. Αυτό δεν είναι καλό για τις αποχετεύσεις σας, καθώς αυτά τα αντικείμενα που πέφτουν στο σιφόνι σας, μένουν στις σωληνώσεις σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στερεές μάζες με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Αυτές οι μάζες έχουν την ικανότητα να μπλοκάρουν τις σωληνώσεις και να προξενήσουν θέματα στην ομαλή λειτουργία του συστήματος σας. Επιπλέον, εάν αυτό γίνεται συστηματικά το πρόβλημα γιγαντώνεται και θα πρέπει να προσφύγετε σε απόφραξη κάθετη κουζίνας.

 

 

Επιπλέον, τις σωληνώσεις που είναι κομμάτι της κάθετης σωλήνωσης, είναι δύσκολο να τις επιδιορθώσει ένας οικιακός χρήστης, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να γίνει η παρέμβαση των ειδικών. Στην εταιρία αποφράξεις Αντωνίου απόφραξη κάθετη κουζίνας, γνωρίζουμε καλά την διαδικασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε τις σωληνώσει σας στην αρχική τους κατάσταση.

 

 

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

 

 

Απόφραξη κάθετη κουζίνας στις ποιο οικονομικές τιμές τις αγοράς. Στην εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου, έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας πάνω στις αποφράξεις. Αυτό μας έχει δημιουργήσει το αίσθημα ευθηνής οι υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι υψηλού επιπέδου και να συναρμόζονται με τις απαιτήσεις την εποχής.

 

 

Όταν να νερά μένουν στάσιμα στον νεροχύτη της κουζίνας ή δεν αποστραγγίζονται γρήγορα, τότε είναι η ώρα να δράσετε και να καλέσετε έναν τεχνικό να πραγματοποιήσει μία απόφραξη κάθετη κουζίνας. Έτσι θα επαναφέρετε τις σωληνώσεις σας σε καλό επίπεδο.

 

 

Πώς να αποφύγετε τον βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας

 

 

Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στο να διατηρηθεί στο σύστημα τον σωληνώσεων σας μία απλή διαδικασία. Να έχετε πάντα τοποθετημένο στο σιφόνι της κουζίνας σας ένα φίλτρο. Με αυτόν τον τρόπο όταν καθαρίζετε ή πλένετε αντικείμενα ή φαγητά, ό,τι έχει ξεβγαλθεί δεν θα πάει κατευθείαν στο σιφόνι σας αλλά στο φίλτρο. Μετά μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας τα αχρείαστα αντικείμενα στον κάδο τον απορριμμάτων σας.

 

 

Επιπλέον, εάν πετάτε μαγειρικά λίπη ή τρίχες και άλλα αντικείμενα στον νεροχύτη της κουζίνας σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτοί οι παράγοντες είναι από τους επικίνδυνους για τις σωληνώσεις σας. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότερο, να τα πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων παρά στο σιφόνι τους κουζίνας σας.

 

 

Για παράδειγμα το λίπος από το μαγείρεμα μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάποιο δοχείο και στην συνέχεια όταν δεν το χρειάζεστε άλλον, να το απορρίψετε το κάδο των σκουπιδιών σας, αντί να το πετάξετε στον νεροχύτη σας.

 

 

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όταν ξεφλουδίζετε πατάτες, ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδα ή αλλά φαγητά. Να τα τοποθετείτε σε δοχεία και εν συνεχεία να τα πετάτε στον κάδο σας, αντί να τα κόβετε μέσα στον νεροχύτη σας και στην συνέχεια να τα πετάτε. Έτσι μικρά κομμάτια δεν τα περάσουν στις σωληνώσεις και δεν θα συσσωρευθούν και έτσι δεν θα φράξουν οι σωληνώσεις  σας.

 

 

Ακόμα μία συμβουλή είναι να πλένετε σχολαστικά τον νεροχύτη σας με σαπούνι και καυτό νερό. Έτσι η διάσπαση των σωματιδίων και των βρομιών γίνετε μεγαλύτερη.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνος σας είτε είστε το σπίτι, είστε σε κάποιο επαγγελματικό χώρο. Μειώνετε τον όγκο των μεγάλων απορριμμάτων που πάνε στις σωληνώσεις σας και κρατάτε σε ένα καλό επίπεδο το σύστημα τους.

 

 

Πως πραγματοποιείτε η απόφραξη κάθετη κουζίνας;

 

 

Αρχικά δεν χρειάζεστε να πανικοβάλλεστε, καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ένας τεχνικός θα μεταβεί άμεσα στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει την απόφραξη που χρειάζεστε.

 

 

Όταν φτάσει στον χώρο σας θα καθαρίσει τον νεροχύτη σας, χωρίς να κάνει χρήση χημικών. Θα διενεργήσει την απόφραξη κάθετη κουζίνας κάνοντας χρήση ιδικών εργαλείων όπως πιεστικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα φίδια και ειδικές αποφρακτικές βέργες.

 

 

Περιοχές κάλυψης

 

 

Η εταιρία αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο σε αποφρακτικά φορτηγά και προσωπικό στην Αττική.

 

Μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρο το λεκανοπέδιο άμεσα, καθώς διαθέτουμε παραρτήματα σε κάθε δήμο της Αττική.

 

 

Με αυτόν τον τρόπο δεν είμαστε ποτέ μακριά σας, αλλά πάντα δίπλα σας. Μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε υπηρεσία αποφράξεων, στην Αθήνα και στα προάστια της. Τα συνεργεία μας είναι έμπειρα με εμπειρία 30 χρόνων και τα μηχανήματα μας τελευταίας τεχνολογίας.

 

 

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε σπίτια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρου, μαγαζιά, εκκλησίες, πλοία, φορείς του δημοσίου, μεγάλες ή μικρές εταιρίες, εργοστάσια, δημοτικά κτίρια, αλλά και δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και πανεπιστήμια.

 

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, μέρα και νύχτα.

30 χρόνια δίπλα σας, υπηρεσίες αποφράξεων κουζίνας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!