Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό με κόστος 35€

Αποφράξεις από 20€ έως 40€

Αποφράξεις Ωροπός

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€
 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€

Άμεση Εξυπηρέτηση

Επεμβένουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είμαστε οι Καλύτεροι

Ο μεγαλύτερος στόλος οχημάτων στην Αττική με το πιο καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Χαμηλό Κόστος

Διαθέτουμε σταθερά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Αποφραξη Φρεατιου Αθήνα από Αποφράξεις Αντωνίου

Απόφραξη Φρεατίου Αθήνα

Η φραγή των φρεατίων είναι ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο σε όλη την περιοχή της Αττικής και οφείλεται συνήθως στην κακή κατασκευή και την παλαιότητα των εγκαταστάσεων. Πολλές φορές δε, γεμίζουν από συντρίμμια δομικών υλικών.

Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτελέσματα την έντονη δυσοσμία και την υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών. Ο τρόπος απόφραξής τους ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φρεάτιο και τη φύση του προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ 35 ΕΥΡΩ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ: Αποφραξη φρεατιου, από την Αποφράξεις Αντωνίου. Καλέστε μας σήμερα για να σας παρέχουμε του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας στο ξεβούλωμα φρεατίου.

Εμπειρία στην απόφραξη φρεατίου

Η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι γνωστή στην Αττική για του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της για πάνω από 30 χρόνια. Η εμπειρία αυτή μας καθιστά τους καλύτερους στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ, αλλά και σε όλες της υπόλοιπες υπηρεσίες αποφράξεων.

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο στόλο μηχανημάτων στην Αττική και για σε συνδυασμό με τους εμπείρους τεχνικούς, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα σας. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε τύπο απόφραξης γρήγορα, άμεσα και καθαρά.

Ένα από τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων καθημερινά είναι τα βουλωμένα φρεάτια. Το ίδιο πρόβλημα βουλωμένων φρεατίων αντιμετωπίζουν και επιχειρήσεις καθημερινά.

Τα φρεάτια θα μπορούσε να πει κάποιος αποτελούν βασικό μέρος του δικτιού ύδρευσης. Έτσι η συντήρηση και η διατήρηση τους σε ένα καλό επίπεδο είναι υποχρεωτική, καθώς δεν δημιουργούνται μεγαλύτερα προβλήματα.

Γιατί βουλώνει το φρεάτιο

Το να φράζουν τα φρεάτια είναι σύνηθες και καλούμαστε καθημερινά να το αντιμετωπίσουμε και πραγματοποιούμε δεκάδες αποφράξεις φρεατίων.

Το πρόβλημα εντοπίζετε σε ένα μεγάλο ποσοστό στο κεντρικό φρεάτιο του δικτιού.

Ο λόγος είναι απλός γιατί χρειάζετε απόφραξη φρεατίου, γιατί εκεί καταλήγουν:

 1. Τρίχες από νιπτήρες
 2. Λύματα από λεκάνες
 3. Τρίχες από νιπτήρες
 4. Άλλα υλικά που πετάνε στο μπάνιο

Εκεί στο φρεάτιο μαζεύονται όλα τα παραπάνω που αναφέραμε προτού καταλήξουν στον κεντρικό αγωγό του δήμου.

Τα φρεάτια είναι το σημείο που συγκεντρώνονται και άλλα υλικά όπως, υπολείμματα από μαγειρικά λάδια, αλλά και λίπη από τροφές.

Επιπλέον, τα χαρτιά που πετάμε μέσα στις λεκάνες διογκώνουν το πρόβλημα και καθιστούν την απόφραξη φρεατίου υποχρεωτική μετά.

Όταν βουλώσει το φρεάτιο, τότε αυτό σημαίνει θα ακολουθήσουν τα σιφόνια σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνετε να γίνονται τακτικοί έλεγχοι έτσι ώστε να μην διογκωθεί το πρόβλημα και ανεβεί το κόστος των ζημιών στην περιουσία σας.

Λόγοι που βούλωσε το φρεάτιο

Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι λόγοι εκτός από τον ανθρώπινο παράγοντες ευθύνονται για τον βούλωμα των φρεατίων.

Κατά πλειοψηφία έχουν να κάνουν με το πόσο παλιά είναι η οικοδομή, καιθώς και την δομή της. Και αυτό γιατί εάν υπάρχει κακή δομή, τότε στα φρεάτια καταλήγουν υλικά όπως:

 1. Άμμος
 2. Χώματα
 3. Τσιμέντο
 4. Λάσπη
 5. Πέτρες
 6. Μπάζα
 7. Κλαδιά
 8. Φύλλα δέντρων
 9. Ρίζες δέντρων

Βούλωσε το φρεάτιο καλέστε τους ιδικούς στην απόφραξη φρεατίου

Όταν διαπιστώσετε πως βούλωσε το φρεάτιο, καλέστε μας άμεσα και ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα είναι σε λίγα μόλις λεπτά στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει απόφραξη φρεατίου.

Είμαστε πάντα δίπλα σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 12 μήνες τον χρόνο, Κυριακές αλλά αργίες, δίπλα σας για να παρέχουμε τις υπηρεσίας σας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα έρθει στον χώρο σας, σε λίγα μόλις λεπτά μετά την κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Απόφραξη φρεατίου με πιεστικό

Στην εταιρία μας Αποφράξεις Αντωνίου, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε απόφραξη φρεατίου, κάνοντας χρήση των πιεστικών μηχανημάτων μας.

Κάθε φορτηγό του στόλου μας είναι εξοπλισμένο με πιεστικό μηχάνημα. Έτσι μπορούμε να επέμβουμε επιτόπου στον χώρο σας, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και κλείσιμο ραντεβού για αργότερα. Πραγματοποιούμε την απόφραξη φρεατίου εκείνη την στιγμή, γρήγορα και καθαρά.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν δώσουν λύσε σε κάθε πρόβλημα απόφραξης. Ο λόγος είναι απλός, εκπαιδεύονται καθημερινά για να μπορούν να παρέχουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίας μας.

Βασικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η διευκόλυνση του έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα από την «ρίζα» του.

Οι τεχνικοί μας θα δώσουν βάση στο πρόβλημα σας και χωρίς χάσιμο χρόνου, θα κάνουν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και άμεσα θα δώσουν την λύση.

Συντηρήσεις

Αναλαμβάνουμε τρίμηνες εξάμηνες και αιτήσεις συντηρήσεις του αποχετευτικού σας δικτύου ώστε να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα.

Συνοπτικά οι υπηρεσίες μας:

 1. Απόφραξη Νιπτήρα
 2. Απόφραξη Μπανιέρας
 3. Απόφραξη Λεκάνης
 4. Απόφραξη Νεροχύτη Κουζίνας
 5. Απόφραξη Κάθετη Κουζίνας
 6. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου
 7. Απόφραξη Κάθετη Τουαλέτας
 8. Απόφραξη Υδρορροών Βεράντας
 9. Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών
 10. Καθαρισμός Αποχέτευσης
 11. Απόφραξη Έλεγχος με Κάμερα
 12. Άντληση Υδάτων
 13. Συντηρήσεις

30 χρόνια δίπλα σας, υπηρεσίες αποφράξεων φρεατίου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!