Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις από 20€ έως 40€

Αποφράξεις Ωροπός

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€
 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρηση αποχέτευσης πιεστικό: 15€

Σήμερα στην Αθήνα υπάρχουν πολλές γειτονιές με νέα κτίσματα, αλλά και κτίρια πολύ παλιών δεκαετιών. Ακόμη και πολυκατοικίες 60 και πλέον ετών βρίσκονται παντού στην πόλη. Είναι γεγονός πως τα πιο παλιά κτίρια αντιμετωπίζουν συχνότερα προβλήματα που απαιτούν κάποια απόφραξη.

Αυτό δεν αποτελεί πάντα τον κανόνα, καθώς πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες είναι εκείνοι που επηρεάζουν τελικά το πρόβλημα. Ακόμη και νεόδμητες κατασκευές είναι δυνατό να παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα που απαιτούν απόφραξη (πχ. λόγω κακής χρήσης ή κατασκευαστικών σφαλμάτων). Οι αποφράξεις Αθήνα αποτελούν σίγουρα μπελά, αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν

Άμεση αντιμετώπιση απλών και σύνθετων προβλημάτων

Η εταιρία «Αποφράξεις Αντωνίου» με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, αντιμετωπίζει εδώ και 30 χρόνια άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με αποφράξεις Αθήνα, σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

Από την στιγμή που θα μας καλέσετε τηλεφωνικά, κυριολεκτικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ένα εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο επισκέπτεται τον χώρο σας στην Αθήνα και βρίσκει την πιο αποτελεσματική λύση για αποφράξεις που αφορούν εσωτερικούς χώρους (κουζίνες ή μπάνιο), αλλά και αποφράξεις σε εξωτερικούς χώρους (βεράντες, μπαλκόνια, αυλές κλπ.).

Οι αποφράξεις πραγματοποιούνται άμεσα, μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες, ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης και ξεμπερδεύετε γρήγορα από τις οσμές και τα λειτουργικά προβλήματα που έχουν ενδεχομένως δημιουργηθεί στην οικία ή στην επιχείρησή σας. Ακόμη και σε περιπτώσεις σύνθετων βλαβών και προβλημάτων, η απόφραξη είναι απλά και μόνο θέμα χρόνου, με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την εμπειρία των ανθρώπων του συνεργείου μας.

Τι ακριβώς σας προσφέρουμε στις αποφράξεις Αθήνα

Επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών όλο το 24ωρο
– Άμεση επίσκεψη εξειδικευμένου συνεργείου στον χώρο σας
– Γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων σε αποφράξεις Αθήνα
– Ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης σε πολύ χαμηλές τιμές
– Συμβουλές για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων απόφραξης
– Έκτακτη / τακτική συντήρηση ή καθαρισμό της αποχέτευσής σας

Για αποφράξεις Αθήνα και αποτελεσματική αντιμετώπιση παντός είδους προβλήματος καλέστε τους ειδικούς, στις «Αποφράξεις Αντωνίου».

Φραγμένες σωληνώσεις και αποχετεύσεις στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα παρατηρούνται δίχως καμία αμφιβολία οι περισσότερες περιπτώσεις φραγμένα σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Αυτό βέβαια αποτελεί συνδυασμό του μεγάλου πληθυσμού που μένει στην πρωτεύουσα, καθώς επίσης και της καθημερινής χρήσης των μπάνιων και των κουζινών σε σπίτια, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

 

Πολλές φορές βέβαια, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, η χρήση που κάνουμε στις εγκαταστάσεις της κουζίνας και του μπάνιου δεν είναι η ενδεδειγμένη. Ουσιαστικά λοιπόν εμείς οι ίδιοι είμαστε που δημιουργούμε το πρόβλημα αν και μπορεί να μην το αντιληφθούμε άμεσα. Άλλωστε συνήθως στο σύνολο των περιπτώσεων, οι φραγμένες σωληνώσεις εμφανίζονται σε βάθος χρόνου.

 

Αυτό προκύπτει ουσιαστικά με τη συσσώρευση διαφόρων υλικών, που κάνουν το πρόβλημα να επιδεινώνεται σταδιακά, μέσα σε εβδομάδες, σε μήνες, ακόμη και σε χρόνια.

 

Εμείς πολλές φορές φταίμε για το πρόβλημα

 

Πολλές φορές ο νεροχύτης η μπανιέρα μας βουλώνει χωρίς καν να γνωρίζουμε για ποιο λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν το αντιλαμβανόμαστε συνήθως είναι μάλλον αργά. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, φταίμε συνήθως εμείς οι ίδιοι για την κατάσταση αυτή γιατί δεν προσέχουμε αρκετά. Στην κουζίνα είναι συνήθως τα υπολείμματα των τροφών που πέφτουν στον νεροχύτη όταν ακριβώς πάμε να πλύνουμε τα πιάτα.

 

Μπορεί ενδεχομένως μάλιστα να μην πηγαίνει καν το μυαλό μας στο γεγονός πως τόσο μικρά υπολείμματα είναι σε θέση να βουλώσουν τελικά τον νεροχύτη. Παρόλα αυτά, δυστυχώς αυτό είναι κάτι το εφικτό και συμβαίνει πραγματικά καθημερινά εάν αναλογιστούμε τις κλήσεις που λαμβάνουμε στην εταιρία μας για αποφράξεις Αθήνα.

 

Εάν για κάποιους φαίνονται ιδιαίτερα όλα αλλά, τελικά δεν είναι. Για παράδειγμα, το αλεύρι που είναι ουσιαστικά σαν σκόνη, θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως είναι εύκολο να μεταφερθεί με το νερό. Όμως όταν το αλεύρι έρχεται σε επαφή με το νερό, τότε δημιουργείται ένα παχύρρευστο μείγμα που ουσιαστικά πρόκειται για ζύμη, έστω κι αν είναι πιο αραιή. Η ζύμη αυτή λοιπόν έχει παχύρρευστη μορφή και δεν είναι ότι καλύτερο να πέφτει στον νεροχύτη. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να φράσει τις σωληνώσεις τι είναι δύσκολο στη συνέχεια να διαλυθεί.

 

Επιπλέον, άλλα υλικά όπως για παράδειγμα τα τσόφλια των αυγών, τα διάφορα κουκούτσια πού πετάμε καμιά φορά όταν καθαρίζουμε πχ. ένα καρπούζι, οι κόκκοι από ρύζι ή από φακές όταν τα πλένουμε κλπ. επιβαρύνουν ενδεχομένως αυτήν την προβληματική ήδη κατάσταση. Ακόμη και το κατακάθι του καφέ μπορεί να φαίνεται ασήμαντο να το ρίξουμε στον νεροχύτη, όμως δεν είναι.

 

Ο νεροχύτης μας δεν είναι σε καμία περίπτωση σκουπιδοφάγος. Γι’ αυτή τη χρήση υπάρχουν συγκεκριμένες και ειδικές συσκευές που θα πρέπει να αγοράσει κανείς. Γενικά και δίχως εξαιρέσεις, όλα τα στερεά υπολείμματα θα πρέπει να απορρίπτονται στη σακούλα των σκουπιδιών και σίγουρα όχι στο νεροχύτη.

 

Στο μπάνιο τώρα, μπορούμε να έχουμε περιστατικά με βουλωμένες μπανιέρες, με βουλωμένους νιπτήρες και με λεκάνες. Στην περίπτωση της μπανιέρας και του νιπτήρα είναι κατά κύριο λόγο οι τρίχες αυτές που φράσσουν τις σωληνώσεις. Καλό είναι να έχουμε λοιπόν σε κάθε μας κίνηση, μία παγίδα για τις τρίχες στην τρύπα της μπανιέρας. Έτσι λοιπόν, μόλις ακριβώς τελειώνουμε το μπάνιο μας, να αφαιρούμε αυτή την παγίδα ώστε στη συνέχεια να καθαρίζουμε και να πετάμε στον κάδο απορριμμάτων αυτές τις τρίχες. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως τα διάφορα κομμάτια που απομένουν από τα σαπούνια, αλλά και τα ίδια τα απορρυπαντικά και τα αφρόλουτρα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είναι δυνατόν να βουλώσουν τα σιφόνια και τις αποχετεύσεις. Γενικά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε υγρά σαπούνια, καθώς τα στερεά αφήνουν σίγουρα κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα υπολείμματα, ενώ έχουν τη δυνατότητα επίσης να στερεοποιούνται μέσα στις σωληνώσεις.

 

Όσον αφορά τέλος τη λεκάνη της τουαλέτας, πολύς κόσμος έχει το κακό συνήθειο να πετάει μέσα σε αυτή χαρτιά και άλλα υλικά. Σίγουρα αυτό δεν θα πρέπει κανονικά να συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Τα χαρτιά τουαλέτας και τα διάφορα άλλα είδη που χρησιμοποιούμε, όπως για παράδειγμα πάνες, σερβιέτες κλπ., θα πρέπει να απορρίπτονται σε κάποιά σακούλα με σκουπίδια και ποτέ μέσα στη λεκάνη.

 

Αρκετός κόσμος επίσης έχει τη συνήθεια όταν κάποιο φαγητό μένει στην κουζίνα ή στο ψυγείο του, να το απορρίπτει στη λεκάνη. Για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη πρακτική είναι εντελώς λανθασμένη, ιδίως όταν μιλάμε για φαγητά που έχουν μεγάλα στερεά κομμάτια και αντικείμενα. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση μιας σούπας, πχ. τα λάδια και οι λιπαρές ουσίες που υπάρχουν σε αυτή, καθώς και τα ίδια τα συστατικά ακόμα και αν δεν έχουν πυκνή σύσταση, μπορούν να δημιουργήσουν σταδιακά συσσώρευση και φράξιμο της αποχέτευσης. Και πάλι το πρόβλημα δημιουργείται σταδιακά. Έτσι λοιπόν μέρα με την μέρα βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε κάποια δυσάρεστη κατάσταση.

 

Φροντίστε λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τα είδη υγιεινής στο μπάνιο και στους νεροχύτες που έχετε στην κουζίνα, γιατί το να φράξει κάποια διασωλήνωση αποτελεί απλά και μόνο θέμα χρόνου.

 

Πώς να ξεβουλώσετε τα σιφώνια εύκολα στο σπίτι

 

Σε αρκετές περιπτώσεις έχετε οι ίδιοι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μικρής και μεσαίας έκτασης αποφράξεις, με υλικά που θα βρείτε ενδεχομένως στο σπίτι ή με χημικά προϊόντα που πωλούνται ελεύθερα και τα οποία μπορείτε να αγοράσετε πχ. από το σούπερ μάρκετ. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να καλέσετε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο για αποφράξεις Αθήνα. Καλέστε εάν θέλετε τις Αντωνίου Αποφράξεις, ότι ώρα και σε όποιο σημείο στην Αθήνα και αν βρίσκεστε.

 

Πάντως, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για αποφράξεις Αθήνα δίχως επαγγελματική βοήθεια, είναι να βάλετε ένα ζευγάρι γάντια και να αφαιρέσετε με το χέρι όλες τις βρωμιές που έχουν μαζευτεί μέσα στο σιφόνι. Αφού αφαιρέσετε τη σχάρα ή το καπάκι, θα δείτε ότι πολλές τρίχες και στερεά υλικά θα αφαιρεθούν. Ήδη αμέσως μετά από αυτό θα διαπιστώσετε πως η ροή του νερού μπορεί να βελτιωθεί αισθητά. Μπορείτε γενικά να ρίξετε μισή κούπα μαγειρική σόδα και αντίστοιχα μισή κούπα ξύδι στο σημείο που έχει φράξει, έχοντας καθαρίσει πρώτα με το χέρι το σιφόνι. Αφήστε αυτά τα δύο υλικά να δράσουν μεταξύ τους για 10 20 λεπτά και σκεπάστε το σιφόνι με το καπάκι του ή με κάποια πετσέτα. Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, ρίξτε άφθονο ζεστό νερό και δείτε εάν υπάρχει κάποια διαφορά.

 

Η μαγειρική σόδα και το ξίδι είναι φυσικά υλικά και δεν πρόκειται να κάνουν ζημιά ούτε στις σωληνώσεις σας, αλλά ούτε και στην υγεία σας, εάν για παράδειγμα πέσουν πάνω σας ή σε περίπτωση που θα τα εισπνεύσετε. Βέβαια η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να αποδειχθεί τελικά αρκετά περιορισμένη και ανίσχυρη να αντιμετωπίσει ένα πιο δύσκολο πρόβλημα.

Πέραν των σπιτικών σκευασμάτων βέβαια, υπάρχουν επίσης την αγορά διαθέσιμα πολλά προϊόντα που λένε πως μπορούν να έχουν αξιόλογη κι αποτελεσματική δράση. Αυτά τα προϊόντα είναι λίγο-πολύ γνωστά εδώ και χρόνια. Περιέχουν συνήθως κάποια χημική ουσία σε σκόνη μέσα στη συσκευασία, την οποία τη ρίχνετε στο επίμαχο σημείο και ακολουθεί η ρίψη νερού, ζεστού ή κρύου ανάλογα με το είδος του προϊόντος το οποίο έχετε αγοράσει. Η συγκεκριμένη λύση είναι σαφώς πιο αποτελεσματική αλλά συνάμα και πιο επικίνδυνη.

 

Είναι επικίνδυνη καταρχάς για τις ίδιες τις σωληνώσεις και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Θα διαπιστώσετε μάλιστα πως ακόμη και στις συσκευασίες τις ίδιες αναφέρεται πως δεν πρέπει οι ουσίες αυτές να χρησιμοποιούνται κατ’ επανάληψη. Ίσως το πολύ δύο εφαρμογές συνεχόμενα και σίγουρα όχι περισσότερο. Γενικότερα η χρήση του ζεστού νερού στις περιπτώσεις αυτές είναι πιο αποτελεσματική, επειδή καταφέρνει να μαλακώσει ουσίες όπως είναι π.χ. τα λίπη και τα σαπούνια και να κάνει πιο εύκολη την απομάκρυνσή τους.

 

Οι συγκεκριμένες χημικές ουσίες του εμπορίου είναι σίγουρα τοξικές για τους ανθρώπους και τα ζώα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δίνετε πάντα μεγάλη σημασία και προσοχή όταν τις χρησιμοποιείτε. Φροντίστε σε κάθε περίπτωση να αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια και την εισπνοή στο αναπνευστικό σας σύστημα.

 

Κινδυνεύουν επίσης κυρίως τα παιδιά και τα μικρά κατοικίδια, που μπορεί να έρθουν με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με την τοξική αυτή ουσία και τα οποία συνήθως διαθέτουν πιο ευαίσθητο οργανισμό. Αν ρίξετε λοιπόν μία φορά τα χημικά αυτά και δεν δείτε κάποια ουσιαστική βελτίωση, τότε καλό θα ήταν να μην συνεχίσετε. Το πιο πιθανό από το σημείο αυτό και μετά είναι ζημιά και μόνο, χωρίς να υπάρξει τελικά κάποια βελτίωση στην λειτουργία της αποχέτευσης ή του σιφονιού.

 

Η πλέον σίγουρη λύση για αποφράξεις Αθήνα

 

Η προτιμότερη και πιο αποτελεσματική λύση από κάθε άποψη είναι απλά να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο τους ανθρώπους τα εταιρίας μας, στις Αποφράξεις Αντωνίου. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις Αθήνα με τα καταρτισμένα συνεργεία μας, που έχουν κυριολεκτικά τη δυνατότητα να φτάσουν στον χώρο σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Διαθέτουμε ειδικούς συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Προσφέρουμε επιπλέον στην διάθεσή σας:

 

– Σύγχρονο εξοπλισμό αποφράξεων με πολλά και διαφορετικά εργαλεία για κάθε περίπτωση.
– Μεγάλο στόλο από διαφορετικά αυτοκίνητα, φορτηγά, βυτιοφόρα κλπ.
– Τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, που ξεκινούν για τις αποφράξεις από είκοσι μόλις ευρώ.
– Πολλές επιπρόσθετες υπηρεσίες που ενδεχομένως να χρειαστεί.
– Ανταπόκριση στο αίτημά σας για βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο.
– Συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη χωρίς διακοπές και αργίες.

 

Αποφράξεις σε εξωτερικούς χώρους, σε υδρορροές και σε φρεάτια

 

Η Αθήνα είναι σίγουρα μία σύγχρονη μεγαλούπολη και οι χώροι πρασίνου ή γενικά οι μεγάλες βεράντες και οι αυλές είναι στις περισσότερες περιοχές περιορισμένες. Σε κάποιες άλλες, ωστόσο περιοχές, οι οποίες είναι λιγότερο κατοικημένες, π.χ. στα προάστια, υπάρχει αρκετός κόσμος με μεγάλες βεράντες και αυλές. Στα σημεία αυτά και στις συγκεκριμένες περιοχές παρατηρούνται συχνά προβλήματα που απαιτούν απόφραξη σε εξωτερικούς χώρους. Όταν πιάνει μία ισχυρή βροχή τότε τα νερά απομακρύνουν μαζί τους παράλληλα και πολλά φυσικά υλικά, όπως είναι για παράδειγμα χώματα, πέτρες, φύλλα από δέντρα κλπ. Συμπαρασείρουν επίσης ακόμη και σκουπίδια και κάθε άλλο αντικείμενο ανθρώπινης ή μη κατασκευής. Όλα αυτά τα υλικά μπορούν τελικά να οδηγηθούν μέσα σε υδρορροές και σε φρεάτια και να τα φράξουν.

 

Όλοι άλλωστε λίγο-πολύ έχουμε γίνει μάρτυρες των φραγμένων δημόσιων φρεατίων κάπου στην Αθήνα. Η συσσώρευση διαφόρων υλικών και σκουπιδιών έχει ως αποτέλεσμα όταν τελικά ξεσπάσει κάποια βροχή, συνήθως το φθινόπωρο, να φράξουν με το παραμικρό και να ξεχειλίζουν τα νερά. Στην περίπτωση αυτή δημιουργούνται έκτακτες περιστάσεις με μεγάλες συγκεντρώσεις νερών και προβλήματα με πλημμύρες σε υπόγειους αλλά και σε ισόγειους χώρους.

 

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι δήμοι στις περιοχές της Αθήνας αναλαμβάνουν προληπτικά κάθε καλοκαίρι ή στις αρχές έστω του φθινοπώρου να καθαρίζουμε αυτά τα φρεάτια για να μην βουλώσουν και να παραμείνουν λειτουργικά όταν χρειαστεί αργότερα. Έτσι αντίστοιχα λειτουργούν και οι αποφράξεις Αθήνα, που πέρα από την αντιμετώπιση σε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προληπτικά. Θα πρέπει εδώ να παρατηρήσουμε πως δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εμφανές το πρόβλημα. Ούτως ή άλλως οι σωληνώσεις βρίσκονται μέσα σε τοίχους, κάτω από δάπεδα και κάτω από πλακάκια και από τον ίδιο τον δρόμο ενδεχομένως και δεν μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει εκεί μέσα.

 

Συχνά λοιπόν η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ξεβουλώσει εξωτερικές σωληνώσεις και φρεάτια και στις περιπτώσεις αυτές παρατηρούμε πως οι ρίζες των δέντρων αποτελούν έναν από τους παράγοντες του προβλήματος. Οι ρίζες ορισμένων φυτών και δέντρων είναι πραγματικά πάρα πολύ ισχυρές. Έχουν επίσης την ιδιότητα να αναζητούν πορεία προς σημεία όπου συγκεντρώνεται νερό. Οι σωληνώσεις απ’ όπου φεύγουν τα νερά αποτελούν συνεχώς λοιπόν στόχο για τις ρίζες.

 

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι ρίζες έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να σπάσουν τις σωληνώσεις και να εισέλθουν στο εσωτερικό τους. Έτσι λοιπόν, πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις υδρορροών και εξωτερικών σωληνώσεων βγάζουμε κυριολεκτικά πολλά μέτρα από ρίζες που έχουν εισέλθει. Αυτό γίνεται είτε από κάποιο άνοιγμα, είτε πάλι και από κάποιο σπάσιμο που έχουν δημιουργήσει οι ρίζες για να εισέλθουν στις σωληνώσεις. Τα συνεργία μας μάλιστα είναι εξοπλισμένα με συγκεκριμένα εργαλεία που τους επιτρέπουν να κόβουν και να απομακρύνουν αυτές τις ρίζες.

 

Η διαδικασία των συντηρήσεων ως πρόληψη σε αποφράξεις Αθήνα

 

Είναι γεγονός πως όσον αφορά τις αποφράξεις Αθήνα οι περισσότερες κλήσεις που λαμβάνει το τηλεφωνικό μας κέντρο για βοήθεια αφορούν περιστατικά που έχουν ήδη συμβεί και όχι προληπτικές εργασίες και καθαρισμούς. Ο κόσμος δεν πολυεπιλέγει τη διαδικασία της συντήρησης, αν και πραγματικά θα έπρεπε. Θα μπορούσε με αυτή τη διαδικασία να αποτρέψει αποτελεσματικά πολύ πιο πολύπλοκες και δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως μία τακτική συντήρηση, πέρα από τους μπελάδες από τους οποίους σας γλιτώνει, μπορεί να σας γλιτώσει επίσης και από μεγάλο χρηματικό κόστος.

 

Αυτό γιατί αποτρέπει τη δημιουργία μεγάλων βλαβών και καταστροφών που δεν είναι διόλου απίθανο να συμβούν τελικά. Παρότι προτείνουμε να υπάρχει συντήρηση ακόμα και στις εγκαταστάσεις σε οικίες και σε μικρά γραφεία, είναι κυρίως τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις εκείνες που διαθέτουν κουζίνες και τουαλέτες και τις χρησιμοποιούν συχνά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποια προληπτική συντήρηση. Μιλάμε κατά κύριο λόγο για χώρους εστίασης, όπως είναι τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, αλλά και για καταστήματα όπως για παράδειγμα είναι οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, οι καφετέριες κλπ.

 

Σε όποια επιχείρηση με άλλα λόγια λειτουργεί κουζίνα και τουαλέτες, τις οποίες επισκέπτονται τακτικά οι πελάτες. Φανταστείτε πόσο άβολη είναι μία κατάσταση με μία φραγμένη αποχέτευση σε ένα από αυτά τα καταστήματα. Πέρα από το γεγονός ότι δημιουργείται μία υγειονομική «βόμβα» στους χώρους αυτούς που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, είναι πολλές φορές επιβεβλημένο να κλείσει για κάποιες ώρες η επιχείρηση για να αποκατασταθεί η ζημιά.

 

Σε άλλες περιπτώσεις, ακόμη και από μόνες τους οι δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση αποτελούν τεράστιο πρόβλημα, ακόμα κι αν τα υδραυλικά συνεχίζουν να παραμένουν ουσιαστικά λειτουργικά. Στις Αποφράξεις Αντωνίου γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες του σπιτιού για της επιχείρησής σας.

 

Γι’ αυτό ακριβώς φροντίσουμε να διαχειριστούμε την κάθε περίπτωση βλάβης ή συντήρησης με μεγάλο επαγγελματισμό και να σας προσφέρουμε γρήγορες λύσεις. Έχουμε επίγνωση του γεγονότος πως ο χρόνος είναι χρήμα. Αυτό άλλωστε ισχύει πολλαπλά στην περίπτωση των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων εκείνων που λειτουργούν με κόσμο. Επιπλέον, και στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες η παραγωγή της επιχείρησης θα πρέπει να σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

Αποφράξεις Αθήνα και πρόσθετες υπηρεσίες

 

Πέρα από τις αποφράξεις Αθήνα που πραγματοποιούν καθημερινά, σας προσφέρουμε και πλήθος από άλλες υπηρεσίες, τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά ή τελείως ανεξάρτητα από μια απόφραξη. Όπως αναφέραμε, πραγματοποιούμε για παράδειγμα συντηρήσεις αποχετεύσεων και καθαρισμούς σε κάθε είδους εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

 

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπως είναι για παράδειγμα μηχανήματα υδροβολής και κάμερες για τη διάγνωση των προβλημάτων άμεσα και αποτελεσματικά. Επιπλέον μπορούμε να σας βοηθήσουμε με απολυμάνσεις κάθε είδους, να αντιμετωπίσουμε τα σκουλήκια που ενδεχομένως να έχουν γεμίσει το χώρο σας, να προχωρήσουμε σε μυοκτονίες και σε απεντομώσεις. Με τα βυτιοφόρα οχήματα μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με την άντληση υδάτων και ακαθάρτων υδάτων αλλά και με τις εκκενώσεις βόθρων σε περιοχές που δεν είναι συνδεδεμένες στο κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης.

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να είστε βέβαιοι πως διαθέτουμε τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και είμαστε ξεκάθαροι και αποτελεσματικοί στα όσα σας λέμε και στα όσα κάνουμε. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη αποτελούν για μας τις δύο λέξεις που προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά και την αποτελεσματικότητά μας. Δεν μας αρέσει να δίνουμε προσωρινές λύσεις, αλλά μόνιμες. Με αυτές τις υπηρεσίες και τις λύσεις που σας προσφέρουμε θα είστε ουσιαστικά καλυμμένοι για πολλά χρόνια, εφόσον ακολουθείτε σωστά τους τους κανόνες της προσωπικής συντήρησης ή εφόσον μας εμπιστεύεστε ανά διαστήματα για κάποια προγραμματισμένη συντήρηση.

Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα | Αποφράξεις Αγία Παρασκευή | Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι | Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος | Αποφράξεις Άγιος Ελευθέριος | Αποφράξεις Άγιος Στέφανος | Αποφράξεις Αθήνα | Αποφράξεις Αιγάλεω | Αποφράξεις Άλιμος | Αποφράξεις Αμπελόκηποι | Αποφράξεις Αμφιάλη | Αποφράξεις Ανάβυσσος | Αποφράξεις Ανθούσα | Αποφράξεις Άνω Λιόσια | Αποφράξεις Αργυρούπολη | Αποφράξεις Αρτέμιδα | Αποφράξεις Ασπρόπυργος | Αποφράξεις Αφίδνες | Αποφράξεις Αχαρνές | Αποφράξεις Βάρη | Αποφράξεις Βάρκιζα | Αποφράξεις Βαρυμπόμπη | Αποφράξεις Βούλα | Αποφράξεις Βουλιαγμένη | Αποφράξεις Βριλήσσια | Αποφράξεις Βύρωνας | Αποφράξεις Γαλάτσι | Αποφράξεις Γέρακας | Αποφράξεις Γλυκά Νερά | Αποφράξεις Γλυφάδα | Αποφράξεις Δάφνη | Αποφράξεις Δραπετσώνα | Αποφράξεις Εκάλη | Αποφράξεις Ελληνικό | Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Ηλιούπολη | Αποφράξεις Ηράκλειο | Αποφράξεις Θρακομακεδόνες | Αποφράξεις Ίλιον | Αποφράξεις Ιλίσια | Αποφράξεις Ιπποκράτειος Πολιτεία | Αποφράξεις Καισαριανή | Αποφράξεις Καλλιθέα |Αποφράξεις Καλογρέζα | Αποφράξεις Καλύβια | Αποφράξεις Καματερό | Αποφράξεις Κερατέα | Αποφράξεις Κερατσίνι | Αποφράξεις Κηφισιά | Αποφράξεις Κορυδαλλός | Αποφράξεις Κορωπί | Αποφράξεις Κυψέλη | Αποφράξεις Λαγονήσι | Αποφράξεις Λαύριο Αποφράξεις Λούτσα | Αποφράξεις Λυκαβηττός | Αποφράξεις Λυκόβρυση | Αποφράξεις Μαραθώνας | Αποφράξεις Μαρκόπουλο | Αποφράξεις Μαρούσι | Αποφράξεις Μελίσσια | Αποφράξεις Μενίδι | Αποφράξεις Μεταμόρφωση | Αποφράξεις Μεταξουργείο | Αποφράξεις Μοναστηράκι | Αποφράξεις Μοσχάτο | Αποφράξεις Νέα Ερυθραία | Αποφράξεις Νέα Ιωνία | Αποφράξεις Νέα Μάκρη | Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια | Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα | Αποφράξεις Νεάπολη | Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο | Αποφράξεις Νέο Φάληρο | Αποφράξεις Νέος Κόσμος | Αποφράξεις Νίκαια | Αποφράξεις Παγκράτι | Αποφράξεις Παιανία | Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο | Αποφράξεις Παλλήνη | Αποφράξεις Παπάγου | Αποφράξεις Πατήσια | Αποφράξεις Πειραιάς | Αποφράξεις Πεντέλη | Αποφράξεις Πέραμα | Αποφράξεις Περιστέρι | Αποφράξεις Πετράλωνα | Αποφράξεις Πετρούπολη | Αποφράξεις Πεύκη | Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη | Αποφράξεις Ραφήνα | Αποφράξεις Σαλαμίνα | Αποφράξεις Σαρωνίδα | Αποφράξεις Σούνιο | Αποφράξεις Σπάτα | Αποφράξεις Φιλοθέη | Αποφράξεις Χαϊδάρι | Αποφράξεις Χαλάνδρι | Αποφράξεις Χολαργός | Αποφράξεις Ψυχικό | Αποφράξεις Ωρωπός

30 χρόνια δίπλα σας, αποφράξεις Αθήνα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

Call Now Button