Απόφραξη σιφονιού μπάνιου με κόστος 30€

Αποφράξεις από 20€ έως 40€

Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρ. αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Άμεση Εξυπηρέτηση

Επεμβένουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είμαστε οι Καλύτεροι

Ο μεγαλύτερος στόλος οχημάτων στην Αττική με το πιο καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Χαμηλό Κόστος

Διαθέτουμε σταθερά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου από Αποφράξεις Αντωνίου

Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα

Διαπιστώσατε υπερχείλιση όταν κάνετε το μπάνιο σας; Τότε το σιφόνι σας έχει βουλώσει. Αυτό είναι ένα από τα σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει βλάβη και πρέπει ένας τεχνικός να επέμβει διενεργώντας απόφραξη σιφονιού μπάνιου.

Η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου, πρωτοπόρος στις αποφράξεις, έχει τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να σας παρέχει άριστες υπηρεσίες. Έτσι το σιφόνι σας όχι μόνο θα επιδιορθωθεί, αλλά θα γίνει σαν καινούργιο.

Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου 30€

 

 

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

 

Σίγουρα θα το έχετε αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα σας να βουλώσει το σιφόνι του μπάνιου σας. Η απόφραξη σιφονιού μπάνιου είναι μία από τις πιο δυσάρεστες βλάβες που μπορεί να σας τύχει να αντιμετωπίσετε.

 

Το σιφόνι που είναι στο δάπεδο, πολλές φορές λόγο κακή χρήσης βουλώνει, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Έτσι με την πάροδο του χρόνου το σιφόνι μπλοκάρει και χρειάζεται απόφραξη.

 

Αν και σιφόνι του δαπέδου είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που εμποδίζει από μόνο του να περάσουν οι άσχημες οσμές, που προέρχονται από τις σωληνώσεις, δεν αποκλείεται να χρειάζεται κάποια στιγμή ξεβούλωμα.

 

Ο λόγος που αναδύονται οι άσχημες οσμές είναι λόγω της φραγής οργανικών και ανόργανων αντικειμένων, που με την πάροδο του χρόνου μεγαλώνουν το πρόβλημα.

 

Κατά αυτόν τον τρόπο, αυτά τα αντικείμενα φράζουν τα τοιχώματα και πρέπει να καταφύγετε σε μία απόφραξη σιφονιού. Το ξεβούλωμα του σιφονιού μπάνιου, πραγματοποιείται από τους τεχνικούς μας με ταχύτητα και με επαγγελματισμό.

 

Γιατί μυρίζει το σιφόνι μου;

 

Αρχικά, να σας ενημερώσουμε πως, ένα σιφόνι μπάνιου δεν μπλοκάρει χωρίς να υπάρχει ένας πρότερος λόγος. Η επανειλημμένη κακή χρήση που κάνει κάποιος όταν χρησιμοποιεί την μπανιέρα του και τον νιπτήρα του μπάνιου του είναι από τις αιτίες που στην συνέχεια χρειάζεται ξεβούλωμα το σιφόνι.

 

Αντικείμενα όπως, τρίχες, σαπούνι, χαρτιά τουαλέτας, είναι από τους λόγους που χρειάζεται να διενεργηθεί μία απόφραξη σιφονιού μπάνιου.

 

Και αυτό διότι η συσσώρευση τους στα τοιχώματα των σωληνώσεων, με την πάροδο του χρόνου και της χρήσης που γίνεται, δυσχεραίνουν την κατάσταση τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η σωλήνωση να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στην φυσιολογική ροή του νερού.

 

Έτσι τα νερά βγαίνουν από το σιφόνι του μπάνιου με αποτέλεσμα να λιμνάζουν και να δημιουργούν ζημιές στην περιουσία σας, είτε είναι σπίτι, είτε επαγγελματικός χώρος.

 

Με έναν επαγγελματικό καθαρισμό στο σιφόνι του μπάνιου σας, από τους τεχνικούς της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου, θα επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας με ασφάλεια.

 

Πώς να πραγματοποιήσω ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου;

 

Είναι μια από τις ποιο δυσάρεστες εμπειρίες να γεμίζει νερά το μπάνιο σας και να δημιουργούνται φθορές στην ιδιοκτησία σας που έχετε χτίσει μετά από χρόνια δουλείας και υπομονής.

 

Στην αποφράξεις Αντωνίου το γνωρίζουμε καλά και για αυτό τον λόγο παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων, διαθέτοντας του ποιο έμπειρους τεχνικούς της αγοράς και τα ποιο εξειδικευμένα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

 

Καλώντας στο μας ένας από τους ανθρώπους του τηλεφωνικού μας κέντρου, θα σας συμβουλεύσει για την διαδικασία, μέχρι ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας βρεθεί στον χώρο σας, για να λύσει επ’ αόριστων απόφραξη σιφονιού μπάνιου.

 

Από αυτή την σελίδα μπορούμε μόνο να σας δώσουμε μερικές μικρές συμβουλές για να δώσετε μια λύση και να πραγματοποιήσετε μόνοι σας ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου.

 

Αρχικά η πρώτη μας συμβουλή είναι να αποφύγετε την αγορά αποφρακτικών υγρών. Οι χημικές ουσίες που εμπεριέχουν αυτά τα υγρά, μόνο καλό δεν κάνουν στις σωληνώσεις σας.

 

Αντιθέτως, προσφέρουν μία προσωρινή λύση και δυσχεραίνουν την κατάσταση των σωληνώσεων σας. Αυτό γίνεται, διότι οι σωληνώσεις του αποθετικού σας δικτύου δεν είναι φτιαγμένες από υλικά που αντέχουν στην επανειλημμένη χρήση αυτών των ουσιών.

 

Έτσι καταστρέφονται και η επιδιόρθωση όχι μόνο είναι πολυδάπανη, αλλά θα καταστεί και το μπάνιο σας σε αχρηστία, μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη. Εμείς σας προτείνουμε μερικές μεθόδους που είναι απόλυτα φυσικές για να πραγματοποιήσετε μόνοι σας το ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου, κάνοντας απόφραξη σιφονιού μπάνιου μόνοι σας.

 

 

Το πρώτο και ποιο βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να αγοράσετε ή εάν έχετε να φορέσετε λαστιχένια γάντια.

 

Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε το σιφόνι από το μπάνιο σας και με το χέρι σας, βάζοντας το μέσα στην τρύπα να αφαιρέσετε ότι μπορείτε, από τρίχες και άλλα αντικείμενα που το έχουν βουλώσει.

 

Μετά με την χρήση ενός σύρματός που μπορείτε να διαμορφώσετε το μήκος του, δημιουργείστε στην άκρη του ένα σχήμα σαν άγκιστρο. Πρέπει να σας ενημερώσουμε σε αυτό το σημείο πως στο σιφόνι καταλήγουν τρεις σωληνώσεις.

 

Η σωλήνα του μπάνιου, του νιπτήρα και του πλυντηρίου σας. Όλες αυτές μαζί καταλήγουν σε μία κεντρική σωλήνωση που έχει το σιφόνι του μπάνιου σας.

 

Τοποθετώντας το σύρμα με το άγκιστρο που φτιάξατε προ λίγου, εισχωρήστε το στην τρύπα και προσπαθήστε να καθαρίσετε, ότι μπορείτε να βγάλετε με το άγκιστρο. Την ίδια διαδικασία την κάνετε και στις σωληνώσεις του νιπτήρα, του μπάνιου και του πλυντηρίου.

 

Στην συνέχεια τοποθετήσετε στο σιφόνι του μπάνιου μαγειρική σόδα, που σε ποσότητα μα μην ξεπερνά την μία κούπα.

 

Αφήστε την μαγειρική σόδα να εισχωρήσει στις σωληνώσεις σας και μετά από πέντε λεπτά τοποθετήστε και μια κούπα ξύδι. Πιστέψτε μας, με αυτά τα δύο απλά υλικά αφήνοντας τα για 15 λεπτά να δράσουν θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

Τέλος, χύστε στο σιφόνι του μπάνιου, καυτό νερό. Καλό θα ήταν η ποσότητα του να μην ξεπερνά την μια κατσαρόλα. Έτσι κατά αυτόν τον απλό τρόπο πραγματοποιήσατε απόφραξη σιφονιού μπάνιου, μόνοι σας.

 

Μία ακόμα διαδικασία, που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η απόφραξη του σιφονιού σας με την χρήση μιας βεντούζας. Ο τρόπος είναι απλός γρήγορος και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να βάλετε την βεντούζα στην τρύπα του σιφονιού και με παλμικές κινήσεις, δημιουργώντας πίεση να ξεμπλοκάρετε το οτιδήποτε έχει φράξει το σιφόνι σας.

 

Έτσι τα νερά θα αρχίσουν να αποστραγγίζονται ποιο γρήγορα μέχρι να φύγουν τελείως. Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η χρήση της βεντούζας θα είναι χρήσιμη μόνο σε μία περίπτωση, αυτή που οι σωληνώσεις έχουν φράξει από τρίχες, σωματίδια και χαρτιά.

 

Στην περίπτωση που στις σωληνώσεις του σιφονιού του μπάνιου σας έχουν εισχωρήσει ασβέστης ή αλλά στερεά υλικά, τότε η χρήση της βεντούζας δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορεί ούτε η πίεση της βεντούζας να λύσει αυτό το πρόβλημα.

 

Καλέστε μας για Αποφραξη Σιφονιου Μπανιου

 

Εάν μετά και από τις συμβουλές που σας δώσαμε για το ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας Αποφράξεις Αντωνίου.

 

Με μία κλήση, ένας από τους τεχνικούς μας θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει απόφραξη σιφονιού μπάνιου. Ο λόγος δεν είναι ότι εσείς δεν έχετε την ικανότητα να το κάνετε μόνοι σας, αλλά πολύ απλά δεν έχετε την εξειδικευμένη γνώση για να κάνετε απόφραξη σιφονιού μπάνιου ούτε εξειδικευμένα εργαλεία.

 

Τα απλά οικιακά εργαλεία δεν μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις που χρειάζονται στον να γίνει σωστά η δουλεία σας. Στην εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου, έχουμε στην κατοχή μας τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

 

Έτσι διασφαλίζουμε πως η δουλειά θα πραγματοποιηθεί άμεσα, άοσμα και με επαγγελματισμό. Έχουμε την ικανότητα, να βρεθούμε σε οποιοδήποτε σημείο του λεκανοπεδίου της Αττικής. Διαθέτουμε τις καλύτερες και ποιο οικονομικές τιμές τις αγοράς, καθώς γνωρίζουμε και εμείς τις απαιτήσεις τις εποχής.

 

Μετά από μία κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, έχουμε την ικανότητα να στείλουμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας σε όλη την Αττική, είτε είναι βόρεια, είτε ανατολικά, είτε νότια, είτε στον κεντρικό τομέα στης Αθήνας.

 

Εκτός από Αποφραξη Σιφονιου Μπανιου, μπορούμε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μπορεί να αναζητάτε ή να χρειάζεστε πάνω στις αποφράξεις.

 

Επιπλέον, εκτός υπηρεσίες αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει και πακέτα συντηρήσεων, σε μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια βάση.

 

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου – Ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου

 

Απόφραξη θα χρειαστεί το σιφόνι του μπάνιου σας εάν βουλώσει. Η ηλικία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων παίζει και αυτή πολύ μεγάλο ρόλο και για αυτόν τον λόγο χρειάζονται τακτική επίβλεψη και συντήρηση.

 

Το βούλωμα του σιφονιού δαπέδου, δημιουργείται παροδικά και καταλήγει στην φραγή του σιφωνιού. Οι ενδείξεις, όπως η φραγή του κατά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να σας διεγείρει το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσετε μία απόφραξη.

 

Στην εταιρία μας Αποφράξεις Αντωνίου προτεραιότητα μας είναι ο πελάτης, η υγεία του και η περιουσία του. Διενεργούμε όλες τις υπηρεσίες των αποφράξεων, μαζί με την απόφραξη σιφονιού μπάνιου, άμεσα, στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια σας.

 

Παρέχουμε το μεγάλο φάσμα των υπηρεσιών μας, σε όλη την Αθήνα και τα προάστεια της. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα σας όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα ακόμα και σε ώρες αιχμής. Διότι γνωρίζουμε το πόσο δυσάρεστη είναι η εμπειρία που έχετε εκείνη την στιγμή.

 

Επιπλέον, μπορούμε και με συμβόλαιο εγγύησης να διασφαλίζουμε εμείς στην εταιρία μας πως μπορούμε να φτάσουμε και τα ξεβουλώσουμε τα πάντα, όταν άλλοι ακόμα ψάχνουν.

 

Είμαστε εδώ για εσάς, δίπλα σας, τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες τον χρόνο, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, μέρα και νύχτα, σε αργίες, για να σας παρέχουμε το ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου.

 

Μπορούμε και εγγυόμαστε πως τις υπηρεσίες μας τις παρέχουμε σε, σπίτια, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, πλοία, δημόσια κτίρια, αλλά και εκκλησίες.

 

Καλέστε μας ακόμα και για την εξοχική σας κατοικία, γιατί τον κόπο σας τον σεβόμαστε και πάντα θέλουμε να έχετε ως προτεραιότητα την καθημερινότητα σας και όχι προβλήματα στο σπίτι σας.

30 χρόνια δίπλα σας, υπηρεσίες αποφράξεων υδρορροών βεράντας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!