Άντληση υδάτων και λυμάτων με κόστος 20€

Αποφράξεις από 20€ έως 40€

Άντληση Υδάτων Αθήνα

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 30€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχεύτησης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μην. συντήρ. αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Άμεση Εξυπηρέτηση

Επεμβένουμε ταχύτατα στο χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είμαστε οι Καλύτεροι

Ο μεγαλύτερος στόλος οχημάτων στην Αττική με το πιο καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Χαμηλό Κόστος

Διαθέτουμε σταθερά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Άντληση Υδάτων Αθήνα από Αποφράξεις Αντωνίου

Άντληση Υδάτων Αθήνα

Μετά από έντονες βροχοπτώσεις, το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Αττική να πολλά σπίτια να χρειάζονται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της πλημμύρας. Όταν πλημμυρίζουν τα υπόγεια, τα υπόγεια γκαράζ των αυτοκινήτων και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι η άντληση υδάτων είναι απαραίτητη.

Στην εταιρία αποφράξεις Αντωνίου, η άντληση υδάτων είναι μια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε, στις ποιο φθηνές τιμές της αγοράς.

Η άντληση υδάτων κάνει την καθημερινότητα να κυλάει ευκολότερα

Οι βροχερές ημέρες είναι μελαγχολικές. Ο μουντός καιρός, η υγρασία, ο γκρίζος ουρανός, ρίχνουν τη διάθεση και κάνουν τους περισσότερους από εμάς να θέλουμε να κλειστούμε στα σπίτια μας. Για τους κατοίκους της Αττικής, η βροχή φέρνει και έναν επιπλέον λόγο μελαγχολίας: Τους πλημμυρισμένους δρόμους που κάνουν τη μετακίνηση δύσκολη και τον κίνδυνο να βραχούμε ακόμα μεγαλύτερο. Επιπλέον, αν βρεθούμε σε υπόγειο χώρο είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε να γεμίζει νερά. Η μόνη λύση σε μια τέτοια περίπτωση είναι η άντληση νερού.

Η άντληση υδάτων στην Αθήνα είναι απαραίτητη!

Γιατί όμως συμβαίνει τόσο συχνά να πλημμυρίζουν τα φρεάτια εδώ. Οι λόγοι ποικίλλουν:

 • Η κακή κατασκευή τους. Εμποδίζει τα νερά να φεύγουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για φρεάτια που οδηγούν στο… πουθενά αφού κόβονται στα μισά της διαδρομής. Σε μια τέτοια περίπτωση η άντληση υδάτων επιβάλλεται.
 • Η παλαιότητα τους. Οι εγκαταστάσεις είχαν κατασκευαστεί πριν πολλές δεκαετίες, πολλές φορές όταν ακόμα κάποιες από τις περιοχές είχαν ελάχιστα σπίτια.
 • Σκουπίδια. Γι’ αυτό φταίμε πολλές φορές εμείς οι κάτοικοι, αφού δεν προσέχουμε και πετάμε ό,τι να ‘ναι μέσα στα φρεάτια. Μάλιστα, σε κάποια από αυτά έχουν βρεθεί μέχρι και συντρίμμια δομικών υλικών. Εδώ, η άντληση των υδάτων ανεβαίνει επίπεδο δυσκολίας.

Επομένως, εξαιτίας όλων των παραπάνω είναι εύκολο για τα φρεάτια να φράξουν με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν και μαζί τους να πλημμυρίζουν οι δρόμοι, πολλές φορές τα υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων. 

Τι μπορείτε να κάνετε για τη σωστή άντληση νερού

Για να γίνει αξιόπιστα αυτή η διαδικασία, είναι προτιμότερο να καλέσετε τους ειδικούς που θα σας προσφέρουν σωστά αποτελέσματα και θα ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει την τεχνολογία και τα μέσα για πραγματοποιήσει την άντληση των υδάτων. Δίπλα σας όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα εδώ και 30 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Εσείς ακόμα ζείτε με βουλωμένο σωλήνα;

Άντληση Υδάτων

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ: Διενεργούμε άντληση υδάτων, μετά από πλημμυρισμένα υπόγεια και άλλους χώρους. Κάνουμε χρήση των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων μας για να καθαρίσουμε υπόγεια, ασανσέρ, χώρους στάθμευσης και οπουδήποτε αλλού μπορεί να χρειάζεστε άντληση υδάτων.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου, σας απαλλάσσει από βρώμικα και στάσιμα νερά. Μπορούμε να φτάσουμε σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Καλύπτουμε στο ίδιο χρονικό διάστημα το Κέντρο της Αθήνας, τα νότια προάστια, τα βόρεια προάστια, τα δυτικά προάστεια, τα ανατολικά προάστια αλλά και τον Πειραιά.

Στην εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου, έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αποφράξεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι σωληνώσεις των κτιρίων στην Αττική είναι επιβαρυμένες λόγο της παλαιότητας τους και χρήζουν ιδικής μεταχείρισης.

Διαθέτουμε τα ειδικά εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε κάθε περίσταση και ο τεχνολογικός εξοπλισμός μπορεί να σας δώσει λύση. Τα φορτηγά μας μπορούν να διενεργήσουν άντληση υδάτων και φτάνουν σε όλα τα σημεία της Αττικής.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που έχουμε, μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία. Μας διέπει ο επαγγελματισμός στην εταιρία μας, αλλά πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με βυτιοφόρο

Τριάντα χρόνια τώρα παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων, υψίστης ποιότητας και δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο σας.

 

Επαναφέρουμε σε ομαλή λειτουργεία το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρίζοντας τις σωληνώσεις, άμεσα, άοσμα και χωρίς περιττές εργασίες.

 

Με την χρήση των ειδικών καμερών μπορούμε εντοπίσουμε το πρόβλημα και να προβούμε στην γρήγορη αλλά και πρωτίστως ουσιαστική και μόνιμη λύση.

 

Η άντληση υδάτων, απόφραξη υδρορροών και ο καθαρισμός φρεατίων είναι λίγες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην εταιρία μας.

 

Με μία κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο, όχι μόνο θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις χρεώσεις τους, αλλά θα λάβετε και συμβουλές αντιμετώπισης. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες τον χρόνο, αργίες και Κυριακές.

 

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμος είναι πως αμελεί να συντηρήσει το δίκτυο των σωληνώσεων του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το όποιο μικρό πρόβλημα υπάρχει να διογκώνετε και στην συνέχεια να χρειάζεται η επέμβαση μιας εταιρίας αποφράξεων.

 

Η εταιρία αποφράξεις Αντωνίου είναι μια από τις ποιο πετυχημένες και μεγαλύτερες αποφρακτικές εταιρίες στην Αττική. Οι πελάτες μας είναι ο λόγος που προσπαθούμε να γίνουμε κάθε μέρα και ποιο καλοί πάνω στον κλάδο μας. Δεν είναι μυστικό πως η όποια κριτική είναι πάντα καύσιμο για να γίνουμε καλύτεροι και πρέπει να την δεχόμαστε παρά να την απορρίπτουμε.

 

Μπορούμε να διενεργήσουμε ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ με ένα μόνο τηλεφώνημα, διότι ένας τεχνικός μας θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Μπορούμε να αντλήσουμε νερά από υπόγεια γκαράζ, ασανσέρ, φωταγωγούς, φρεάτια και υπόγεια σπιτιών, πάντα γρήγορα και με πρόσημο την υγεία των ενοίκων ή των ιδιοκτητών του χώρου.

 

Εάν δεν γίνει γρήγορα η άντληση υδάτων, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές για την τσέπη σας. ΟΙ καταστροφή που έχει γίνει να είναι ανυπολόγιστη και να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των πολιτών στο κτίριο.

 

Εμείς στην εταιρία μας από πλευρά μας εγγυόμαστε άριστη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, όπως άντληση υδάτων. Θα σας δώσουμε την λύση, αναζητώντας την ρίζα του προβλήματός, για να μην ξαναβρεθείτε σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

 

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας άντληση υδάτων

 

Συχνά μας καλούν στο γραφείο της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου για να μας ρωτήσουν το κόστος της υπηρεσίας, άντληση υδάτων. Στην εταιρία μας θα σας ενημερώσουμε πως η άντληση υδάτων που επιθυμητέ εξαρτάτε κατά κύριο λόγο από τον όγκο των υδάτων που έχουν συλλεχθεί στο σημείο.

 

Επιπλέον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι στη θέση να εντοπίσει το πρόβλημα που προκάλεσε την συσσώρευση των υδάτων και να προτείνει τις ανάλογες λύσεις.

 

Είμαστε ιδικοί σε , Απόφραξη Φρεατίου, Απόφραξη Νιπτήρα, Απόφραξη Μπανιέρας, Απόφραξη Λεκάνης, Απόφραξη Νεροχύτη Κουζίνας, Απόφραξη Κάθετη Κουζίνας, Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου, Απόφραξη Κάθετη Τουαλέτας, Απόφραξη Υδρορροών Βεράντας, Απόφραξη Κάθετη Υδρορροών, Καθαρισμός Αποχέτευσης, Απόφραξη Έλεγχος με Κάμερα, Άντληση Υδάτων και συντηρήσεις σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής.

 

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις παραπάνω υπηρεσίες σε:

• Κατοικίες

• Επιχειρήσεις

• Πολυκατοικίες

• Νοσοκομεία

• Φορείς

• Πλοία

• Εμπορικά κέντρα

• Εμπορικά καταστήματα

• Σχολεία

• Δημόσιες υπηρεσίες

• Εκκλησίες

30 χρόνια δίπλα σας, υπηρεσίες αποφράξεων υδρορροών βεράντας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!