σκουλήκια στο σπίτι Αποφράξεις Αντωνίου

Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα σκουλήκια στο σπίτι σας

Εάν παρατηρήσετε κάποια στιγμή σκουλήκια στο σπίτι σας, τότε μην πάρετε ελαφρά το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχει περίπτωση να γεμίσετε από αυτά τα ανεπιθύμητα πλάσματα, τα οποία το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν είναι προβλήματα, βρωμιά και μπελάδες. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά, ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Τα σκουλήκια είναι πιο πιθανό να τα συναντήσετε στην επαρχία και σε περιοχές της Αθήνας που δεν είναι τόσο πυκνοκατοικημένες. Προέρχονται κυρίως από τα χώματα, από δάση, από άλση κλπ. Αυτό βέβαια δεν είναι 100% απόλυτο σε όλες τις περιστάσεις, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος ο οποίος μένει ακόμη και σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλεις να αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποια συγκέντρωση από σκουλήκια στο σπίτι.

Τα διαφορετικά είδη από σκουλήκια στο σπίτι σας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε για αρχή τι είδους από σκουλήκια μπορείτε να εντοπίσετε μέσα στο σπίτι σας. Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία, ούτε επικίνδυνα είδη, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για δύο ουσιαστικά ακίνδυνα είδη σκουληκιών που είναι τα λευκά και τα μαύρα. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, που διαθέτουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά γνώρισμα και συνήθειες.

Τα λευκά σκουλήκια στο σπίτι

Τα λευκά σκουλήκια θα τα βρείτε σχεδόν αποκλειστικά στην κουζίνα σας και ιδιαίτερα εκεί όπου φυλάσσετε τα τρόφιμά σας, δηλαδή μέσα σε ντουλάπια κατά κύριο λόγο και σε τροφοθήκες. Τα σκουλήκια αυτά με τον καιρό μετασχηματίζονται στον λεγόμενο σκόρο των τροφίμων και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα φαγητά που αποθηκεύετε στην κουζίνα σας, που αποτελούν γι’ αυτά την βασική πηγή της τροφής τους.

Μπορείτε να βρείτε τα λευκά σκουλήκια για παράδειγμα μέσα σε ανοιγμένες συσκευασίες οσπρίων, δημητριακών, ζυμαρικών, στο αλεύρι, αλλά και σε φρέσκα τρόφιμα και φρούτα. Μιλάμε πάντα για ανοιγμένες συσκευασίες. Όσα τρόφιμα είναι κλεισμένα στη συσκευασία τους ή κλείνουν καλά σε δοχεία και σε πλαστικά μπολ, δεν είναι δυνατό να μολυνθούν.

Το βασικό ερώτημα στην περίπτωση αυτή είναι βέβαια το πως ακριβώς φτάνουν να βρεθούν στην κουζίνα μας. Η απάντηση είναι απλή, καθώς σχεδόν πάντα μεταφέρονται στην κουζίνα μας μέσω των λαχανικών και των φρούτων που αγοράζουμε και βάζουμε στο σπίτι μας. Μπορούν να μεταφερθούν από το ένα τρόφιμο στο άλλο και να μολύνουν ολόκληρο το ντουλάπι ή ακόμη και ολόκληρη την κουζίνα μας, εφόσον δεν είμαστε προσεκτικοί και επιμελείς όσον αφορά τις συνθήκες αποθήκευσής τους.

Η λύση φυσικά δεν είναι να σταματήσουν να αγοράζουν φρέσκα τρόφιμα και φρουτολαχανικά, αλλά να προσέχουμε τον τρόπο με τον οποίο φυλάσσουμε τα τρόφιμα μας και πού ακριβώς θα τα τοποθετήσουμε μετά την αγορά τους ή μετά το άνοιγμα των συσκευασιών τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο σκόρος των τροφίμων δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο, δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο είδος ζωυφίου. Πολλά και διάφορα είδη λειτουργούν ουσιαστικά με παρόμοιο τρόπο και μολύνουν και στη συνέχεια καταστρέφουν ουσιαστικά τα τρόφιμά μας. Πρόκειται στην ουσία για μικρές προνύμφες εντόμων που κάποια στιγμή εφόσον μεγαλώσουν τρώγοντας τις τροφές που διατηρούμε στο ντουλάπι μας, γίνονται πεταλούδες.

Το γεγονός πως μιλάμε για διαφορετικά έντομα και για διαφορετικές προνύμφες σημαίνει πως το κάθε είδος έχει παράλληλα και διαφορετική γευστική αδυναμία σε διαφορετικές τροφές. Ο τρόπος δράσης, ωστόσο, είναι παρόμοιος σε όλες τις λευκές προνύμφες, που αρχίζουν να τρώνε τις τροφές στο ντουλάπι μας και να δημιουργούν φωλιές μέσα στα τρόφιμα και στις ανοιχτές συσκευασίες της κουζίνας μας.

Τα μαύρα σκουλήκια στο σπίτι

Τα μαύρα σκουλήκια αποτελούν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, που ωστόσο είναι εξίσου προβληματική και ανεπιθύμητη. Συνήθως τα ονομάζουμε και σκουλήκια της υγρασίας, επειδή ουσιαστικά υγρασία αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον γι’ αυτά. Τα ξεχωρίζουμε τόσο από το σκούρο χρώμα τους, όσο και για το γεγονός ότι γίνονται πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος σε σχέση με τα λευκά σκουλήκια.

Ξεχωρίζουν επίσης για τις δύο σειρές ποδιών που έχουν αριστερά και δεξιά στο σώμα τους. Ένα ακόμη ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τους είναι πώς το σώμα τους χωρίζεται σε διαφορετικά τμήματα, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε αριθμό ακόμη και τα 100, ενώ κινούνται γενικά αρκετά αργά. Όταν πάτε αντίστοιχα να τα ενοχλήσετε ή στην περίπτωση που θα αντιληφθούν κάποιον επικείμενο κίνδυνο, τότε αυτό που κάνουν ως αμυντικό μηχανισμό είναι να κουλουριάζονται.

Τα μαύρα σκουλήκια ζουν κατά κύριο λόγο μέσα στο έδαφος, σε σημεία όπου υπάρχει άφθονη υγρασία, ενώ εμφανίζονται τυπικά κατά την περίοδο της άνοιξης αλλά και το φθινόπωρου. Τότε είναι πιο πιθανό να τα εντοπίσετε στους εξωτερικούς χώρους της οικίας σας ή ακόμη και μέσα, εφόσον καταφέρουν τελικά να διεισδύσουν.

Όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τα λευκά σκουλήκια, τα μαύρα σκουλήκια δεν είναι καθόλου επικίνδυνα, καθώς δεν τσιμπάνε, ούτε μπορούν να μας προκαλέσουν κάποια ζημιά, εκτός βέβαια εάν διαθέτετε κάποια συγκεκριμένη αλλεργία σε αυτά και έρθουν σε άμεση επαφή μαζί σας. Σε αντίθεση περίπτωση με τα λευκά σκουλήκια, τα μαύρα σκουλήκια μυρίζουν πολύ άσχημα και ενοχλητικά όταν πεθάνουν και αρχίσει η διαδικασία της αποσύνθεσης τους.

Μέσα στο σπίτι προτιμούν να συγκεντρώνονται στα σημεία εκείνα με πολλή υγρασία, όπως είναι για παράδειγμα τα διάφορα σημεία στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας, όπου υπάρχει συνέχεια υγρασία και καθαρά ή ακάθαρτα νερά. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα μαύρα σκουλήκια ακόμα και μέσα σε σιφόνια και σε αποχετεύσεις, εφόσον δεν τα χρησιμοποιήσετε για αρκετό καιρό και στεγνώσουν αρκετά.

Τα μαύρα σκουλήκια στο σπίτι αναζητούν συνεχώς τροφή, όπως είναι για παράδειγμα διάφορα αποφάγια και σκουπίδια που υπάρχουν συνήθως σε μία κουζίνα, καθώς και κάθε είδους άλλη οργανική ύλη βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε αποσύνθεση.

σκουλήκια στο σπίτι Αποφράξεις ΑντωνίουΠροληπτική αντιμετώπιση για σκουλήκια στο σπίτι

Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος για να αποφύγετε τα προβλήματα τόσο με τα λευκά, όσο και τα μαύρα σκουλήκια στο σπίτι σας είναι να πραγματοποιείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιον προληπτικό ψεκασμό, αλλά και να προσέχετε που αφήνετε διάφορα αντικείμενα, ιδιαίτερα δε σε σημεία κοντά στο χώμα, που μπορούν στη συνέχεια να οδηγήσουν τα σκουλήκια στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Δώστε επιπλέον μεγάλη σημεία στα σημεία κάτω από τις γλάστρες και όπου υπάρχουν πέτρες και χώματα ή άλλα αντικείμενα τα οποία είναι ακουμπισμένα επάνω στο χώμα. Μιλάμε ακόμη και για τσιμεντένιες κατασκευές, κάτω από τις οποίες μπορεί να υπάρχει κάποια εστία μόλυνσης.

Όσον αφορά πάλι τα άσπρα σκουλήκια, φροντίστε να κλείνετε καλά στις συσκευασίες των τροφίμων τις οποίες ανοίγετε, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα να μπουν μέσα σε αυτά οι προνύμφες. Αυτό μπορεί να γίνει σε πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες και μπουκάλια με πώματα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δίνεται επιπλέον και μετά την αγορά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Φροντίστε να ρίχνετε μία ματιά για σημάδια από προνύμφες και σκουλήκια στα φρέσκα τρόφιμα που αγοράζετε. Καλό είναι επίσης, εφόσον είναι αυτό εφικτό, να τα πλένετε καλά και να τα τοποθετείτε άμεσα στο ψυγείο ή σε κάποιον ελεγχόμενο χώρο, τοποθετημένα σε συγκεκριμένες συσκευασίες και σε μπολ. Φροντίστε επίσης να μην αφήνετε τα φρέσκα τρόφιμα αυτά για πολλές μέρες εκτός ψυγείου, γιατί σταδιακά θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποσύνθεσης και αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει μία καλή “πρόσκληση” για τα σκουλήκια στο σπίτι και το πλέον ιδανικό και κατάλληλο μέρος προκειμένου αυτά να βρουν άφθονη τροφή, να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν.

Όταν γνωρίζετε συγκεκριμένα ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης από τα σκουλήκια φροντίστε να εμποδίσετε την είσοδο του στο σπίτι σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό μπορεί να γίνει για παράδειγμα βάζοντας μία αυτοκόλλητη ταινία στο κάτω μέρος της πόρτας σας και κλείνοντας τις οποίες τρύπες μπορεί να υπάρχουν στους τοίχους και στα παράθυρα σας, επιτρέποντας την πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Φροντίστε επίσης να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε τακτικά με προϊόντα καθαρισμού και απολυμαντικά, καθώς επίσης να διατηρείτε καθαρούς τους πάγκους στην κουζίνα, στον νεροχύτη, καθώς επίσης και γενικότερα στην τουαλέτα σας. Αυτοί είναι άλλωστε οι χώροι στους οποίους κυρίως βρίσκονται και ζουν τα συγκεκριμένα σκουλήκια. Καλό είναι επίσης να ψεκάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με κάποιο εντομοκτόνο.

Ωστόσο, φροντίστε να χρησιμοποιείτε τα σπρέι αυτού του είδους και άλλα αντίστοιχα προϊόντα σωστά και πολύ προσεκτικά, γιατί πρόκειται πραγματικά για επικίνδυνα και τοξικά προϊόντα που πέρα από τα σκουλήκια στο σπίτι μπορούν να κάνουν κακό και σε εσάς. Φροντίστε έτσι να προστατέψετε την οικογένειά σας, καθώς επίσης και όλα τα κατοικίδια που ενδεχομένως να διαθέτετε εντός και εκτός του σπιτιού και τα οποία είναι εξίσου ευαίσθητα με τους ανθρώπους.

Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε προσωπικά το πρόβλημα με τα σκουλήκια στο σπίτι

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα με τα μαύρα, αλλά και τα λευκά σκουλήκια, εφόσον φυσικά το πρόβλημα αυτό δεν έχει διογκωθεί πολύ και βρίσκεται ακόμη σε αρχικά στάδια.

Εάν μιλάμε για τα άσπρα σκουλήκια στο σπίτι, τότε το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να αδειάσετε τα ντουλάπια των τροφίμων σας και να εξετάσετε προσεκτικά όλες τις συσκευασίες που έχετε τοποθετήσει εκεί. Πετάξτε όλες τις συσκευασίες εκείνες που έχουν μολυνθεί και κρατήστε τις υπόλοιπες, ιδίως εφόσον αυτές είναι ακόμη κλειστές.

Καλού κακού προτιμότερο θα ήταν να πετάξετε όλες τις ανοιγμένες συσκευασίες, ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες που δεν φαίνεται πως έχουν μολυνθεί. Αυτό ακριβώς γιατί υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν και εκεί αυγά τα οποία να μην είναι ακόμη εμφανή, αλλά το προϊόν να έχει μολυνθεί. Χρησιμοποιήστε κάποιο απολυμαντικό υγρό για να σκουπίζετε και να καθαρίσετε καλά όλα τα ντουλάπια και τις κλειστές συσκευασίες των τροφίμων σας που διατηρείτε εκεί.

Αφήστε στη συνέχεια τα πάντα να στεγνώσουν καλά και κρατήστε εντελώς ανοιχτά τα ντουλάπια για να αεριστούν καλά. Στη συνέχεια τοποθετήστε και πάλι πίσω τις συσκευασίες και τα δοχεία των τροφίμων.

Καλό είναι επίσης γενικότερα να αποφεύγετε να αγοράζετε πολύ μεγάλες συσκευασίες με τρόφιμα δικά σας ή των κατοικιδίων σας. Οι μεγάλες συσκευασίες είναι αναμφίβολα πολύ πιο οικονομικές, όμως πραγματικά δεν είναι καλό να αποθηκεύετε τα τρόφιμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα ντουλάπι, ιδίως δε εάν ανοίξετε τη συσκευασία τους.

Υπάρχει τόσο η πιθανότητα να μολυνθούν, όσο και το να λήξουν τελικά και να χάσουν τη φρεσκάδα τους και τα θρεπτικά τους στοιχεία, κάτι που πραγματικά δεν θέλετε να συμβεί. καλό είναι, λοιπόν, οποιοδήποτε τρόφιμο αγοράζουμε να το καταναλώνουμε σχετικά γρήγορα και τα ευπαθή προϊόντα να τα βάζουμε στο ψυγείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στα ντουλάπια άλλωστε αναπτύσσονται συχνά αυξημένες θερμοκρασίες που αλλοιώνουν τα τρόφιμα ή και υψηλά επίπεδα υγρασίας που και πάλι τα αλλοιώνουν και δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για σκουλήκια, για παράσιτα και για επικίνδυνους μικροοργανισμούς.

Εάν μιλάμε πάλι για την περίπτωση των μαύρων σκουληκιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό εντομοκτόνο σπρέι πού θα βρείτε στην αγορά. Ψεκάστε τα σημεία όπου πιστεύεται πώς ενδεχομένως να κρύβουν φωλιές με σκουλήκια στο σπίτι, αλλά σίγουρα αποφύγετε τα σημεία όπου αποθηκεύετε τρόφιμα γιατί υπάρχει περίπτωση να μολυνθούν. Ψεκάστε επίσης μέσα και έξω από τα σημεία πιθανής εισόδου στο σπίτι, όπως χαραμάδες, πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες κλπ.

Σημειώστε πάντως στο σημείο αυτό πως αυτού του είδους τα εντομοκτόνα σπρέι δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλή για την υγεία όταν στο σπίτι ζουν κατοικίδια ζώα ή και παιδιά. Πρόκειται στην ουσία για δηλητηριώδη και τοξικές ουσίες, οι οποίες είναι επικίνδυνες για την υγεία όλων. Εάν τελικά αποφασίσετε να ψεκάσετε κάποιον χώρο, φροντίστε αυτός να αεριστεί στη συνέχεια καλά για αρκετές ώρες και φυσικά καλό είναι να απομακρυνθείτε από το συγκεκριμένο χώρο, ώστε να μην αναπνέετε και εσείς το σπρέι.

Έχετε κατά νου πως η αντιμετώπιση των σκουληκιών είναι πραγματικά δύσκολη και απαιτητική υπόθεση. Ακόμη και σε επαγγελματικούς καθαρισμούς, χρειάζεται ενδεχομένως περισσότερες από μία εφαρμογές ειδικών ουσιών για 100% αποτελεσματικότητα.

Επαγγελματική αντιμετώπιση σκουληκιών στο σπίτι με απεντομώσεις

Μπορεί κάποιες από τις λύσεις που σας προτείνουμε στην προηγούμενη παράγραφο να είναι αποτελεσματικές και να αντιμετωπίσετε σε κάποιο βαθμό με επιτυχία το πρόβλημα της μόλυνσης από τα σκουλήκια στο σπίτι σας. Είναι ωστόσο επίσης πιθανό να μην καταφέρετε να έχετε την επιτυχία που θα επιδιώξετε με τέτοιου είδους πρόχειρες και ερασιτεχνικού επιπέδου λύσεις.

Όπως και να έχει, μία επαγγελματική εντομοκτονία είναι στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ πιο αποτελεσματική και μπορεί να λύσει κάποιο πρόβλημα που υπό άλλες συνθήκες φαίνεται σε πολλούς από εμάς σαν “βουνό”.

Στις Αποφράξεις Αντωνίου προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες απεντόμωσης και καταπολέμησης των λευκών και των μαύρων σκουληκιών, με μεγάλη επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Η καταπολέμηση γίνεται κυρίως με εντομοκτόνα, τα οποία χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους καθώς επίσης και σε χωμάτινες επιφάνειες γύρω από την οικία και στην αυλή, απ’ όπου κυρίως έρχονται τα μαύρα σκουλήκια και κάνουν την είσοδο τους σπίτι μας.

Πέρα φυσικά από τους εξωτερικούς ψεκασμούς, πραγματοποιούμε και ψεκασμό με εντομοκτόνα μακράς διαρκείας και σε εσωτερικούς τοίχους, σε πατώματα και κυρίως σε όλες τις εστίες εισόδου των σκουληκιών, δηλαδή στα παράθυρα, στις πόρτες κλπ. Ψεκάζουμε επίσης σε αποθήκες και σε χώρους όπου υπάρχει πολλή υγρασία και αποτελούν πολύ πιθανές εστίες μόλυνσης.

σκουλήκια στο σπίτι Αποφράξεις ΑντωνίουΦιλικές λύσεις προς το περιβάλλον και προς την υγεία για σκουλήκια στο σπίτι

Τα συνεργεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων που διαθέτουν οι Αποφράξεις Αντωνίου σκέφτονται σοβαρά την ασφάλεια της οικογένειας και των κατοικίδιων σας. ανάλογα με τον χώρο στον οποίο γίνεται κάθε φορά η απεντόμωση, χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε τα υλικά μας να είναι μη τοξικά και να μην έχουν επιβλαβείς συνέπειες σε ανθρώπους και σε ζώα.

Διαθέτουμε ακίνδυνα και οικολογικά σκευάσματα, τα οποία είναι ασφαλή τόσο και για το περιβάλλον, όσο και για εσάς. Συνεπώς τα χημικά που χρησιμοποιούμε για την απομάκρυνση των σκουληκιών είναι ακριβά και υψηλής ποιότητας ώστε να είναι παράλληλα εντελώς ακίνδυνα για τους ανθρώπους και τα ζώα και κυρίως για τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν αποφεύγουμε γενικά τη χρήση πολύ ισχυρών και τοξικών χημικών και αντίθετα επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε τεχνικές καθαρισμού και απεντόμωσης με υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες καταφέρνουν να σκοτώσουν τα σκουλήκια στο σπίτι και οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές και ανεπιθύμητο έντομο ή οργανισμό. Πρόκειται πραγματικά για μία λύση που είναι επιπλέον επιθυμητή σε χώρους φύλαξης τροφίμων, όπως είναι για παράδειγμα οι κουζίνες ή οι βιομηχανίες τροφίμων, οι επιχειρήσεις εστίασης κλπ.

Στην εταιρία μας νοιαζόμαστε τόσο για το περιβάλλον όσο και για εσάς τους ίδιους και για τα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σας και τα κατοικίδια σας ζώα. Βάζουμε πάνω απ’ όλα σε απόλυτη προτεραιότητα στην δική σας ασφάλεια, διαθέτοντας οικολογική συνείδηση και πλήρως επαγγελματική διάθεση.

Απεντομώσεις και απολυμάνσεις για σκουλήκια, σε Αθήνα και Πειραιά

Οι Αποφράξεις Αντωνίου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο των αποφράξεων, στον καθαρισμό, στις απεντομώσεις, σε μυοκτονίες και σε πολλές ακόμη άλλες συναφείς εργασίες, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια.

Διαθέτουμε στο δυναμικό μας έναν τεράστιο στόλο από συνεργεία που μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε πρόβλημα για το οποίο θα ζητήσετε τη βοήθεια μας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, πρόθυμοι να βοηθήσουμε άμεσα και να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα και σε ευκολότερα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και τα οποία κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σας.

Πέρα από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που αποτελούν τα βασικά γνωρίσματά μας, φροντίζουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ελληνική οικονομία και για τα ελληνικά νοικοκυριά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές.

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά. Συνδυαζόμενες οι υπηρεσίες μας με το κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού, σας οδηγούν στο να έχετε πάντα εγγυημένα αποτελέσματα.

Καλέστε μας όποια στιγμή θελήσετε, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο. Δίνουμε προτεραιότητα στα προβλήματά σας και δεν γνωρίζουμε από αργίες και Σαββατοκύριακα. Καλέστε μας τώρα για να μας πείτε τι ακριβώς θέλετε και ποιο είναι το πρόβλημά που αντιμετωπίζετε.

Θα δώσουμε από την πλευρά μας μία και καλή τέλος στο πρόβλημα με τις μολύνσεις από σκουλήκια στο σπίτι, με αποφράξεις κάθε είδους και με συναφής υπηρεσίες από έμπειρα συνεργεία και εξειδικευμένους συνεργάτες.